KOTIPIHAT

Asfalttivaurioiden korjaus

Asfalttivaurioiden korjaus

Vanhan asfalttipinnan paikkaus onnistuu korjauspaikkauksella. Korjaus jatkaa pinnan elinkaarta pitkälle tulevaisuuteen ja estää lisähalkeamien syntymisen. Käytämme asfaltin korjauksessa kehittämäämme innovaatiota,  KT-Valuasfalttipaikkausta tai perinteistä bitumisaumausmenetelmää.

KT-Valuasfalttipaikkaus

KT-Valuasfalttipaikkauksessa paikkausmassa levitetään ja painetaan samalla kerralla koneellisesti tasaiseksi pinnaksi korjattavaan kohtaan. KT-Valuasfalttipaikkauksen monipuolisuuden ansiosta tien pinnassa olevat erityyppiset vauriot voidaan korjata samalla käyntikerralla, mikä nopeuttaa aikataulua ja lisää kustannustehokkuutta.

Bitumisaumaus

Bitumisaumauksessa bitumi kaadetaan kannulla tiessä oleviin jopa 30 mm:n halkeamiin. Auenneet halkeamat voidaan täyttää tien yläpintaan asti tarkasti ja nopeasti.

Pihan asfaltointi

Autamme toteuttamaan huolellisen perustan ja aikaa kestävän asfaltoinnin kiinteistösi kruunuksi. Tutustumme kohteeseen ja pihan käyttötarkoitukseen etukäteen ja suosittelemme sinulle parasta ratkaisua. Tarjoamme tarvittaessa kumppaniemme kautta myös laadukkaat pohjatyöt. Tapanamme ei ole oikaista mutkia väärissä paikoissa vaan hoitaa hommat tinkimättömällä ammattitaidolla aikaa ja anopinkin arviointia kestäväksi. Teemme pientalojen, taloyhtiöiden ja yritysten piha-asfaltointeja Keski-Suomen alueella.

Maatilan pihoihin ja huoltorakennuksiin asfalttipinnoite on erittäin käytännöllinen. Kura pysyy hallinnassa ja koneiden huolto helpottuu. Maatilan asfaltointiin voi joissain tapauksissa olla mahdollista hakea myös tukea.

Asfaltti viimeistelee pihasi tyylillä

Asfaltoitu piha on helppohoitoinen ja pitkäikäinen järkivalinta, talosi arvon nostaja. Se ei vaadi jatkuvaa huoltoa ja rikkaruohojen kitkentää. Ja kura todella pysyy ovesi ulkopuolella. Asfalttipiha onkin aktiivisen perheen ykkösvalinta. Pihapelien alustaksi se on ylivertainen laatoitukseen verrattuna. Asfalttiin voidaan lisätä myös väriä, jolloin piha tai pelikenttä saa aivan uuden luonteen. Hyvin toteutettuna ja vaikkapa kauniilla reunakiveyksillä viimeisteltynä asfalttipiha on myös todella tyylikäs – ilo silmälle!